^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

CLASH OF CLANS

10/22/2014 10:27:00 PTG | | 0Komen

Entah apa sahaja lah , tak ada kena mengena bukan makan pun.

posted from Bloggeroid

DEEPAVALI

10/22/2014 10:23:00 PTG | | 0Komen

Haha , baik betul wechat team nie wish aku . Terima kasih lah banyak banyak 😁

posted from Bloggeroid

FUNFAIR

10/12/2014 10:36:00 PTG | | 0Komen

This is funfair dekat Kota Tinggi , Johor 😁 Time aku nak main benda itu mesti tak buka . Kalau aku tak ikut buka pula . Sabar je lah 😊

posted from Bloggeroid

TIDUR

10/10/2014 10:43:00 PTG | | 0Komen

Aku pun dah selalu kena . Kesiann 😂

posted from Bloggeroid

CUTI

10/09/2014 11:10:00 PTG | | 1Komen

Selamat Malam xD Esok cuti . Hahab😁

posted from Bloggeroid

SABAR

10/01/2014 10:28:00 PTG | | 1Komen

Aku pun sudah selalu kena . Sabar saja lah nak buat macam mana .

posted from Bloggeroid

KAWAN

10/01/2014 10:27:00 PTG | | 0Komen

Macam ini baru kawan sejati . Gembira bersama , sedih bersama .

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020