^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

HASHTAG

12/18/2014 10:40:00 PTG | | 0Komen

Siap ada hashtag bagai 😂 tipu lebih! siapa lah yang kreatif sangat ni , pelik bin ajaib 😱

posted from Bloggeroid

GAY TAPI TIDAK

12/17/2014 10:46:00 PTG | | 0Komen

Dikata gay player thailand padahal adik dia yang dia cium 😘 hari jadi katanyo 😝

posted from Bloggeroid

TELEFON

12/17/2014 10:44:00 PTG | | 0Komen

Oh alia bertelefon , hebat sungguh , banyak main game saja sebenarnya lah! macam lah aku tal tahu!

posted from Bloggeroid

HIGHWAY

12/06/2014 02:05:00 PTG | | 0Komen

Dekat highway jalan jalan ☺sampai rosak rosak tudung 😂

posted from Bloggeroid

SABAH

12/06/2014 02:04:00 PTG | | 0Komen

Time ini time dekat tawau sabah di highway bersama family , time ini jam masih pukul 6:15 petang macam itu lah dah nak maghrib. Best gila time ini 😊

posted from Bloggeroid

MOTOR

12/06/2014 01:59:00 PTG | | 0Komen

kelakar gila dia bawa motor sampai macam begitu sekali . Sadis sadis tapi ini vine lah 😂 "

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020