^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

PUASA

6/17/2015 11:07:00 PTG | | 0Komen


Selamat berpuasa, puasa jangan tak puasa.com.my 😲

posted from Bloggeroid

MAKEUP

6/17/2015 11:06:00 PTG | | 0Komen


the power of makeup😍.

posted from Bloggeroid

PUASA

6/13/2015 06:13:00 PTG | | 0Komen

khamis 18 jun dah puasa huhuhu puasa sebulan then raya

PINGU

5/31/2015 08:42:00 PTG | | 0Komen

Lama dah tak tengok cerita kartun pingu ni fuhh best.

AISKRIM

5/31/2015 08:34:00 PTG | | 0Komen

Macam sedap jaa em yang coklat nyumm nyumm yummii.

posted from Bloggeroid

KELI

5/31/2015 08:32:00 PTG | | 0Komen

Ikan keli ni, jumpa kat tandas hahahahahahahaha

posted from Bloggeroid

POTRET

4/30/2015 09:20:00 PTG | | 0Komen

Jauhh terbawaaa lukisan hatimuu 😂

posted from Bloggeroid

EMOJIWECHAT

4/09/2015 09:42:00 PTG | | 0Komen

Emoji paling swag dekat wechat haha😂 nanti dia gerak gerak.

posted from Bloggeroid

CONTOH

3/23/2015 10:09:00 PTG | | 0Komen

Contoh converstation yang memboringkan.

posted from Bloggeroid

PINGU

3/19/2015 10:12:00 PTG | | 0Komen

Pingu😂 dah lama tak tengok, dalam tv pun dah tak ada kartun pingu em HAHAHAHAHA🔫

posted from Bloggeroid

KUCINGMOLEK

3/16/2015 09:00:00 PTG | | 0Komen

Comelnye kucing ni lupa pula cerita apa aiyooo💩🔫

posted from Bloggeroid

CICAK

3/12/2015 10:41:00 PTG | | 0Komen

Angkara Zizan Razak berlakon cicakman💩.

posted from Bloggeroid

SABAH

3/10/2015 10:20:00 PTG | | 0Komen

HAHAHAHAHAHA kelakar gilaa voice nya😂😂😂 bahasa SABAH pula itu.

posted from Bloggeroid

KEBAKARAN

3/09/2015 09:48:00 PTG | | 0Komen

Tawau, sabah asyik kebakaran sejja apa lah . siapa sabotaj woyh..

posted from Bloggeroid

HAHAHAHAHA

3/09/2015 09:47:00 PTG | | 0Komen

tak kelakar tak kelakar HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

posted from Bloggeroid

BEZA

3/06/2015 10:36:00 PTG | | 2Komen
Different a food friend and a best friend . different sgd

RED

3/02/2015 10:30:00 PTG | | 0Komen

Akhirnya jumpa juga girl pakai sari merah lama dah cari💃

posted from Bloggeroid

GIRL

3/02/2015 10:28:00 PTG | | 0Komen

Maigosh, so crazy wo😂

posted from Bloggeroid

QUPUTEH

3/01/2015 10:47:00 PTG | | 0Komen

Putih sangat😂😂 qu puteh kau!

posted from Bloggeroid

JENGJENG

3/01/2015 10:19:00 PTG | | 0Komen

Rupanya ada 11 jeng jeng gilaa hahahahahaha. dapat rm10😂😂😂😂😂😂😂

posted from Bloggeroid

BERGALAK

2/26/2015 10:38:00 PTG | | 0Komen

Oh yeah memang macam tu lah sebenarnya😂 bergalak.

posted from Bloggeroid

BABY

2/26/2015 10:37:00 PTG | | 0Komen

Comel nye like mother like son jeng jeng jeng ...

posted from Bloggeroid

PELIK

2/26/2015 10:36:00 PTG | | 0Komen

Gambar siapa lah banyak sangat dalam group whatsapp ni.

posted from Bloggeroid

ADDMATH

2/26/2015 10:35:00 PTG | | 0Komen

Soalan addmath buat pening hahaha😂

posted from Bloggeroid

OM

2/26/2015 09:44:00 PTG | | 0Komen

Om di sabah baik baik friendly pula tu😂😂😂 terbaik gila.

posted from Bloggeroid

SOS

2/26/2015 09:43:00 PTG | | 0Komen

Lahai nak buat sandwich rupanya sos lebih pula ingatkan darah tadi hahahaha.

posted from Bloggeroid

SPM

2/26/2015 09:42:00 PTG | | 0Komen

Oh ambil result spm 3 mac ni rupanya hayokk hayokk😂

posted from Bloggeroid

KELIRU

2/16/2015 08:22:00 PTG | | 0Komen

Asli dengan fake hahahahaha mana asli mana fake😂😂😂 kantoi pakai camera360.

posted from Bloggeroid

KAWAN RAPAT.

2/12/2015 10:44:00 PTG | | 0Komen

Kawan rapat ekin namanya😂 tapi sekarang selalu gaduh semua pasal aina😭

posted from Bloggeroid

MISTERI WECHAT

2/12/2015 10:42:00 PTG | | 0Komen

siapakah? hahaha misteri dalam wechat😂 kelakar lah mak!

posted from Bloggeroid

SYAFIEJUVANA

2/06/2015 01:46:00 PTG | | 1Komen
Syafie Naswip wip comel kan comel. Pelakon juvanaa wuish hebat hebat .

WHATEVER

2/05/2015 11:42:00 PTG | | 1Komen

I dont care sama sekali💁 tak kesah💁 kau punya pasal lah nak buat apa not my business💁

posted from Bloggeroid

JAM

2/05/2015 11:39:00 PTG | | 0Komen

Cantik nya jam ni kawan aku semua ada💁warna merah cantik cantik 💁 paling cantik dan terang merah💁💁

posted from Bloggeroid

ALIA

1/29/2015 11:15:00 PTG | | 1Komen

Bukan main Alia sekarang main handphone makin aktif😂 banyak main game😂

posted from Bloggeroid

WHATSAPP

1/20/2015 10:49:00 PTG | | 2Komen

Whatsapp hm berjanggut tunggu brr😓

posted from Bloggeroid

GAMES

1/20/2015 10:35:00 PTG | | 0Komen

Game dekat playstore memang best tapi tak boleh install😂😂😂

posted from Bloggeroid

SYAFIE

1/06/2015 01:51:00 PTG | | 0Komen
Comel nya Syafie Naswip. Comelkan comel gila tak comel. HAHAHA.

TODAK

1/06/2015 01:48:00 PTG | | 0Komen
Sharnaaz punya gigi macam todak . Itu lah dipanggil Lantodak dalam juvana boleh tahan. 
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020