^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

BERGALAK

2/26/2015 10:38:00 PTG | | 0Komen

Oh yeah memang macam tu lah sebenarnya😂 bergalak.

posted from Bloggeroid

BABY

2/26/2015 10:37:00 PTG | | 0Komen

Comel nye like mother like son jeng jeng jeng ...

posted from Bloggeroid

PELIK

2/26/2015 10:36:00 PTG | | 0Komen

Gambar siapa lah banyak sangat dalam group whatsapp ni.

posted from Bloggeroid

ADDMATH

2/26/2015 10:35:00 PTG | | 0Komen

Soalan addmath buat pening hahaha😂

posted from Bloggeroid

OM

2/26/2015 09:44:00 PTG | | 0Komen

Om di sabah baik baik friendly pula tu😂😂😂 terbaik gila.

posted from Bloggeroid

SOS

2/26/2015 09:43:00 PTG | | 0Komen

Lahai nak buat sandwich rupanya sos lebih pula ingatkan darah tadi hahahaha.

posted from Bloggeroid

SPM

2/26/2015 09:42:00 PTG | | 0Komen

Oh ambil result spm 3 mac ni rupanya hayokk hayokk😂

posted from Bloggeroid

KELIRU

2/16/2015 08:22:00 PTG | | 0Komen

Asli dengan fake hahahahaha mana asli mana fake😂😂😂 kantoi pakai camera360.

posted from Bloggeroid

KAWAN RAPAT.

2/12/2015 10:44:00 PTG | | 0Komen

Kawan rapat ekin namanya😂 tapi sekarang selalu gaduh semua pasal aina😭

posted from Bloggeroid

MISTERI WECHAT

2/12/2015 10:42:00 PTG | | 0Komen

siapakah? hahaha misteri dalam wechat😂 kelakar lah mak!

posted from Bloggeroid

SYAFIEJUVANA

2/06/2015 01:46:00 PTG | | 1Komen
Syafie Naswip wip comel kan comel. Pelakon juvanaa wuish hebat hebat .

WHATEVER

2/05/2015 11:42:00 PTG | | 1Komen

I dont care sama sekali💁 tak kesah💁 kau punya pasal lah nak buat apa not my business💁

posted from Bloggeroid

JAM

2/05/2015 11:39:00 PTG | | 0Komen

Cantik nya jam ni kawan aku semua ada💁warna merah cantik cantik 💁 paling cantik dan terang merah💁💁

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020